Tuesday, June 28, 2011

sommerboka



Sommerferien vår i år ble litt annerledes enn vanlig. Litt missforståelser og mye jobbing på våren endte med at vi startet på 4 uker ferie uten noen planer! Så langt har det vært helt strålende. Vi krev en liste over ting vi hadde lyst til å gjøre, både barn og voksne, og har vært bevisste på å gjøre minst en "aktivitet " hver dag. Vi satser på å ta en restplass tur til syden i løpet av ferien, men vi venter fremdeles på pass til barna.

En ting jeg sleit litt med var hva vi skulle gjøre de dagene det var  skikkelig regnvær. Så jeg kom på ideen med sommerboka. Vi tar bilder, samler på billetter, ungene's tegninger osv og så har vi en kjempemorsom aktivitet på regnværsdager. Boka inneholder dag for dag av sommerferien, og er laget for,med og av barna.

Tanken er at boka bli et fint minne å vise frem til besteforeldre, barnehage og venner når ferien er slutt. Kan hende dette blir en tradisjon!




5 comments:

  1. Det var en veldig koselig ide Tonje!
    Du er så kreatisv.
    Jeg låner ideen om plastelia fra deg og skal lage samme barna idag, så de kan gi til alle vennene sine i bhg som skal slutte. 1 glass til hver. ;->
    Kos dere videre i sommer. Ses i august

    ReplyDelete
  2. Tusen takk! Det var fine ord fra deg, du som er mitt kreative forbilde! :D

    Ja, plastelina var kjempegøy både å lage og gi bort. De blir nok kjempeglade!
    Kos dere masse i sommer dere oxo!

    ReplyDelete
  3. :rørt: Takk!
    Ååå som vi har kosa oss i ettermiddag! Handlet inn det vi trengte til plastelina og Handlet sommer gaver til de voksne som skal slutte på søstrene grene. Og laget 7 glass med plastelina. 4 farger. Barna har grisa og kosa seg, valgt ut hvem barn som skal få hvilke farger og tegnet 11 fine kort. :stolt: En perfekt ting å gjøre på en regnfull ettermiddag. :glis:

    ReplyDelete
  4. Det var ein kjempe god ide!!

    Så koselig blogg, og velkommen heim frå Tyrkia :)

    Klem Eli

    ReplyDelete