Tuesday, February 28, 2012

Dagens outfit

Dagens outfit blir presentert av Sofie 6 år. I annledning min nye nettbutikk har jeg gått til annskaffelse av en "prøvedukke" for å ta litt ok bilder av klærne. Når Sofie kom hjem og fikk se den løp hun rett i klesskapet mitt og fant fram klær og smykker.







Skjørtet er fra JC, Vesten fra Primark og kjedet fant jeg i en liten søt butikk i London. Gleder meg til det blir litt varmere så jeg kan ta med outfiten ut!


Monday, February 27, 2012

Bluebird Fashion

God mandags morgen!

Jeg har fått meg nettbuttikk på Epla i helga! Bluebird Fashion. Det ligger ikke så mange produkter ute enda, men det kommer litt nytt hver dag framover. Og jeg har solgt 2 kjoler på de to første dagene så det var jo utrolig gøy!


I buttikken selger jeg Brukt, Vintage og Redesign! Jeg starter opp med ting jeg har spart opp over mange år, og vil utvide med mer redesign og nyinnkjøp etterhvert. (Om butikken går bra)

Du får titte innom å sjekke ut nettbuttikken!

Friday, February 24, 2012

dansens dager dansen!

29 April feirer vi dansens dager! Det er arrangementer i alle strørrelser og både på og utenfor scenen. I år som i fjord er det laget en dansens dager dans som du kan lære deg og være med på å danse under arrangementet.



Her kan du se dansen: Dansens Dager Dansen


Dansens Dager feires hvert år den 29. april og dagene før og etter. Det er informasjonskontoret og kompetansesenteret Danseinformasjonen som står bak arrangementet.

Etter fjorårets store suksess med egen dans følger de opp med en ny dans i forbindelse med årets arrangement. Dansen kan du begynne å lære deg allerede i dag ved å følge koreografien som gis i videoen over.

I år er det streetdance-koreograf og danser Mathias Jin Budtz fra crewet Deep Down Dopeizm som står for koreografien. I filmen kan du se et vidt aldersspenn, fra de yngstebarna på 10 år til Grete Brunvoll på 81 år, opplyses det om på arrangementets nettsider.

Dansens Dager har eksistert siden 1999, den gang med navnet Dansens Dag. At det i 2010 skiftet navn til Dansens Dager falt helt naturlig, ettersom arrangementet alltid strekker seg over flere dager.

Danseinformasjonen presenterer på sine nettsider danser og påtroppende ballettsjef Ingrid Lorentzen som årets ambassadør, og at dagene derfor åpnes med et dansestunt på Operataket den 27.april.